Захід заплановано на 28 серпня / фото Meizu

Компанія Meizu оприлюднила запрошення на презентацію наступного смартфона компанії Meizu 16s Pro — покращеної версії нинішнього флагмана Meizu 16s, який тільки вийшов у квітні.

Читайте такожМайбутній флагманський смартфон LG показали на рендерах

Захід заплановано на 28 серпня, передає itc.ua.

Відео дня

Саме офіційне тизерне зображення оформлено досить оригінально. Воно зроблене у вигляді дошки оголошень з безліччю газетних вирізок із згадкою прийдешньої новинки.

false

Втім, крім точної дати і підтвердження назви Meizu 16s Pro більше нічого конкретного з нього не зрозуміти. З іншого боку, дизайн і основні характеристики цієї моделі вже не є секретом.

Дизайн передньої панелі у Meizu 16s Pro в точності такий ж, як у Meizu 16s — без будь-яких вирізів і отворів. Основна камера зберегла вертикальну орієнтацію модулів і колишнє місце розташування (лівий верхній кут), але модулів тепер три, а не два. Власне, це і всі зовнішні відмінності, не враховуючи розмірів (Meizu 16s Pro буде більшим).

false

З технічної точки зору новинка має бути набагато привабливішою за оригінал. Оновленій моделі приписують якісніший дисплей діагоналлю 6,2 дюйма з кадровою частотою 90 Гц, SoC Snapdragon 855+, 12 ГБ оперативної пам'яті та 256-512 ГБ флеш-пам'яті, ОС Android 9.0 Pie з оболонкою Flyme 8. Потрійна камера буде включати модулі розширенням 48 і 20 Мп, а акумулятор ємністю 4000 мА·год отримає підтримку швидкої 24-ватної зарядки. Враховуючи, що нинішня модель Meizu 16s оснащується модулем NFC для безконтактних платежів, у новій 16s Pro він теж повинен бути.

false

Витік, допущений вчора помилково адміністратором офіційного сайту Meizu, вказує, що Meizu 16s Pro 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ флеш-пам'яті коштуватиме $525. Також очікується доступніша версія з 256 ГБ флеш-пам'яті. За такого рівня цін новинка видається цілком цікавим пристроєм. Але відштовхнути покупців можуть нещодавні негативні новини про масові скорочення штату, закриття магазинів і відхід ключових топ-менеджерів з Meizu, особливо з урахуванням того, що Meizu і так ніколи не славилася гарною підтримкою своїх пристроїв.