Xiaomi нарешті показала Xiaomi Mi Mix Alpha / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi опублікувала перше офіційне комп'ютерне зображення нового флагманського смартфона Xiaomi Mi Mix Alpha, який повинен бути представлений наступного тижня.

Читайте такожXiaomi представила найшвидшу бездротову зарядку (фото)

Рендер підтверджує, що смартфон буде оснащений екраном-водоспадом. У цьому плані новинка буде схожа на Vivo Nex 3 і Huawei Mate 30 Pro.

Відео дня

Як пише ixbt.com, видно, що екран загинається значно сильніше. А новий тизер, який опублікувала компанія демонструє, що корпусу смартфона майже не видно, якщо поставити його торцем на полицю з книгами. Це вказує на те, що дисплей смартфона буде згинатися не на 88 °, як у конкурентів, а на значно більший кут.

Крім того, в Weibo представники компанії задають таке питання: «Чи дійсно 100-відсоткова ефективна площа дисплея - це верхня межа?». Це явно натякає на те, що екран Xiaomi Mi Mix Alpha, якщо його розгорнути на площину, буде займати більше 100% площі лицьової панелі смартфона.

Згідно зі ще однією божевільною теорією, Xiaomi Mi Mix Alpha може бути оснащений екраном, який згинається, проте в це практично не віриться.

фото Xiaomi

Дисплей телефону матиме частоту оновлення 90 Гц. Що стосується камери, то головний модуль буде оснащений датчиком зображення Samsung дозволом 108 Мп. Фронтальна камера буде розміщена в висувному модулі, що дозволило відмовитися від форм-фактор слайдера, який був застосований в Mi Mix 3.

Також в оснащення увійдуть однокристальна система Qualcomm Snapdragon 855 Plus, модем 5G, до 12 ГБ оперативної і до 1 ТБ флеш-пам'яті.

Презентація Xiaomi Mi Mix Alpha очікується 24 вересня цього року разом з Mi 9 Pro і MIUI 11.