Ілюстрація REUTERS

Все більше компаній відмовляються від участі у найбільшій у світі мобільній виставці MWC 2020 в Барселоні через загрозу коронавірусу. Вже оголосили про відмову від участі LG, ZTE, Sony, Amazon, Nvidia і Ericsson.

Читайте такожThe Guardian: Коронавірус з Китаю може заразити 60% населення Землі

Відео дня

Тепер повідомляється, що на MWC не приїдуть Vivo і Intel, передає ixbt.com.

Перша, нагадаємо, повинна була показати на виставці свій новий концептуальний смартфон Apex 2020. Що показала б Intel, незрозуміло, але це цілком могли б бути нові процесори. Правда, джерело каже, що Intel може провести анонс без участі своїх співробітників. Мабуть, мається на увазі якась онлайн-трансляція.

Samsung все ще планує взяти участь у найбільшій у світі мобільній конференції MWC 2020 в Барселоні, але змінює склад делегації.

За словами людей, знайомих з планами Samsung, через епідемію багато співробітників штаб-квартири компанії в США і Кореї готуються скасувати свої поїздки до Європи.

У Xiaomi заявили, що коронавірус не завадить їм анонсувати Xiaomi Mi 10 та інші новинки на MWC 2020. У компанії заявили, що в Барселону поїдуть лише співробітники, які 100% здорові і ніяк не можуть бути переносниками коронавірусу.

Організатори виставки все ще ніяк не коментують можливість скасування заходу, кажучи лише про те, що підвищать заходи безпеки. Захід стартує в Барселоні 24 лютого.