На початку березня 2020 року компанія Цитрус презентувала новий, стильний, технологічний бренд в середньо-ціновому сегменті смартфонів — realme, який всього за тиждень з початку продажів увірвався в п'ятірку найбільш затребуванихбрендів смартфонів в Україні. За перші 5 днів продажів в Цитрус було реалізовано понад 2600 смартфонів, а realme 5 proстав топ 1 в рейтингу продажів. Також була повністю розпродана перша партія навушників realme Buds Air — 2000 штук. Це краща пропозиція на ринку серед TWS навушників по співвідношенню ціна-якість і гідний конкурент Air Pods, незважаючи на різницю в ціні майже в 4 рази дешевше.

Зараз всьому світу випало тяжке випробування. А важкі часи вимагають зухвалих рішень! Тож, 7 квітня realme анонсував старт продажів нової лінійки 6-ї серії смартфонів і бюджетника realme C3, героїв, які стануть вашими незамінними помічниками в цей нелегкий час. Мета компанії realme, як одного з найбільш популярних технологічних брендів, впроваджувати якомога більше передових розробок високого рівня за доступною ціною. Так партнерство з провідними виробниками мобільних процесорів Qualcomm і MediaTekдозволяє realme обходити конкурентів своєю продуктивністю і завойовувати лідируючі позиції в benchmark тестах серед конкурентів свого цінового сегмента.

Впровадити 64 Мп камери і 6-ти модульні камери в смартфон середнього рівня, а NFC — в смартфон базового рівня —сміливо? Для технологічного трендсеттера realme можливо все:

 — новий рівень фотографічного досвіду для смартфонів до 10000 грн: 6 камер, 20-ти кратний зум, подвійна селф-камера, вбудована в екран з ультра ширококутним об'єктивом, селфі-зйомка зі швидкістю 120 кадрів в секунду і UIS Max відео стабілізація забезпечують кращий досвід відеозйомки.

— провідні технології, такі як Snapdragon 720G, понад плавний дисплей 90 Гц, супер швидка зарядка VOOC 4.0 на 30 Вт і новий тип екрану.

Використання передових технологій, потужність, доступність і стиль дозволяють компанії realme встановити нові стандарти кращого телефону для молоді. Так 60% більш ніж 27 мільйонівкористувачів realme молодше 25 років.

Ось що говорить про нову лінійку телефонів маркетинг-директор компанії realme Ukraine Джинн Сюй:

Нова лінійка — це реалізація ваших сміливих фантазій і швидкість. Ми зробили акцент на 2-х аспектах. Перший — це поліпшення камери для високоякісного фото-досвіду. Ми привнесли кілька нововведень в цьому сегменті: 6 камер, 64 Мпосновна камера, 20-ти кратний зум, селфі-камера з ультра-широким об'єктивом.

І другий — це першокласний геймінговий експірієнс. Для цьогоми підібрали кращі процесори,  оптимізовані під геймінг, провели багато роботи над поліпшенням ОС з точки зоругейминга, збільшили батарею і, звичайно ж, додали 90 Гц дисплей для супер плавної картинки. Все це робить нас технологічними трендсеттерами. Головна мета realme —надати споживачеві високі технології за доступною ціною. І кожен раз ми наважуємося зробити ще більше, ніжпопереднього.

Які ж новинки від realme очікують українців в найближчому майбутньому:

realme 6 — герой геймінга, найпотужніший смартфон з чотирма камерами в сегменті. Це перший смартфон в лінійці бренду з ігровим процесором Mediatek G90T. Роздільна здатність екрану Full HD + з частотою оновлення зображення — до 90 Гц. На 6,5 дюймовому, вкритому захисним склом Gorilla Glass 3 дисплеї розташована фронтальна 16-мегапіксельна камера, а на задній панелі — камера на базі чотирьох модулів: головного 64-мегапіксельного сенсора Samsung ISOCELL Bright GW1, 8-мегапіксельного надширококутного, 2-мегапіксельного макро і 2-мегапіксельного монохромного модулів. Зарядка акумулятора ємністю 4300 мАг займе всього 1 годину. На ринок телефон вийде в двох колірних рішеннях: Синя комета і Біла комета.

realme 6 буде представлений в трьох варіаціях пам’яті з наступними цінами:

realme 6 4/64 Гб - 6599 грн

relame 6 4/128 Гб - 6999 грн

realme 6 8/128 Гб - 7299 грн

Що за старт продажів без приємних бонусів ?! Цитрус оголосив про унікальну пропозицію, яка буде доступна тільки 24 години10 квітня і тільки в інтернет магазині citrus.ua. У перший день продажів realme 6 можна буде придбати зі знижкою 600 грн за ціною 5999 грн замість 6599 грн! Поспішайте, всі геймерикраїни, цей смартфон був створений спеціально для вас.

realme 6 Pro — герой фото зйомки. Перший телефон в сегменті з 6-ма камерами, який виведе якість ваших фото на новий рівень. Подвійна селфі-камера з модулями на 16 Мп і 8 Мп(ультра ширококутний об'єктив зі 105-градусним полем зору) зроблять кут обозора в 2,5 рази ширше. Відмінно для групового фото! А також забезпечать якісні селфі при будь-якому рівні освячення. Передбачені також і додаткові функції відео: понад широкоугольне і уповільнене зі швидкістю 120 кадрів в секунду. З точки зору відео функцій, realme 6 Pro оснащений подвійною стабілізацією відео UIS Max як для фронтальної камери, так і для основної. Основна камера складається з 4 модулів. Чіткі знімки з високою деталізацією забезпечить 64 Мп камера з апертурою f / 1,8. realme 6 Pro оснащений телеоб'єктивом, який підтримує 2-кратний оптичний і 20-кратний гібридний зум, єдиний в своєму ціновому сегменті. Ультра широкоугольная 8 Мп камера з кутом огляду 119 градусів відмінно підійде для зйомки пейзажів. Макро-об'єктивдопоможе захоплювати більш дрібні деталі навколо вас.Комбінація чотирьох камер відкриває шлях для повної фокусної відстані і різноманітних функцій. На додаток до всього в смартфоні були оновлені  режими зйомки. Перший режим —нічний пейзаж, Nightscape 3.0 для більш професійних нічних знімків з 50-ти секундною експозицією, магічний UltraNightscape, що дозволяє отримати чіткі і яскраві знімки в умовах екстремальної темряви, експертний режим за бажанням,який підтримує до 9 видів коригування специфікацій і безпосередньо виводить необроблені фотографії. Захищений Corning Gorilla Glass 5 екран в 6,6 дюймів стійкий до подряпин.IPS LCD матриця і роздільна здатність 1080x2400 px дозволять вам насолодитися відмінною якістю зображення. 8-ядерний чіпсет Qualcomm Snapdragon 720G і графічний процесор Adreno 618 відмінно впораються з багатозадачністю і складноюігровою графікою. Телефон оснащений батареєю на 4300мАч, що вимагає підзарядки раз на добу за одну годину. Представлений в двох колірних рішеннях: синій і червоний.

realme 6 Pro надійде в продаж з комплектацією пам'яті 8 / 128Гб і буде коштувати 8999 грн

realme 6i — супервитривалий герой. Відрізняє realme 6i від конкурентів в першу чергу акумулятор ємністю в 5000 мАг, який заряджається через USB-C роз'єм і підтримує швидку зарядку в 18 ват. Також телефон підтримує функцію зворотноїзарядки і може зарядити навушники або смартфон друга. Крім цього, realme 6i — перший cмартфон з процесором MediaTekHelio G80 з 2-х ядерним Cortex-A75, що працює на частоті 2 ГГц, і 6 Cortex-A55 з частотою 1,8 ГГц. Графіку забезпечує Mali-G52. Фронтальна камера на 16 МП розташована на 6,5-дюймовому екрані. Основна камера складається з 4 модулів: ширококутний 48 Мп + 8 Мп з кутом огляду 119 градусів, макрозйомка — 2 Мп, датчик глибини — 2 Мп.

realme 6i буде доступний в двох варіаціях пам'яті за наступними цінами:

realme 6i 3/64 Гб - 4999 грн

realme 6i 4/128 Гб - 5499 грн

realme C3 — народний герой і король початкового рівня з технологією NFC. Цей бюджетник перевершить всі ваші очікування. Гаджет оснащений потужним новим восьми ядерним процесором MediaTek Helio G70. Він прекрасно справляється, як з повсякденними завданнями, так і з іграми.На матовій задній панелі з приємною текстурою розташований блок основної камери з трьома модулями: основним на 12 Мп, 2Мп макрооб'єктивом і датчиком глибини в 2 Мп. І це перший смартфон з 3-ма камерами в цьому ціновому сегменті. У гаджеті є зручно розташований сканер відбитків і передбаченорозблокування по обличчю. 6,5 дюймовий екран покритий панеллю Gorilla Glass 3. Роздільна здатність — 1600х720 з щільністю 269 ppi. За допомогою IPS-матриці смартфон домагається гідної якості зображення і передачі кольору на високому рівні. Телефон укомплектований зарядкою на 18 Вт, повністю наповнює батарею 5000 мАч за 2,5.

Realms C3 буде доступний в двох варіаціях пам'яті з наступними цінами:

realme С3 2/32 Гб - 3499 грн

realme С3 3/64 Гб - 3999 грн.

Трохи про плани на майбутнє.

Компанія realme обіцяла порадувати своїх поціновувачей:

— новими TWS навушниками — до кінця весни

— смарт ТВ і смарт-годинниками — до кінця літа  

Якщо по секрету сказати, то це не всі новинки. Компанія повідомляє, що веде роботу над новими розумними гаджетами, які анонсує в недалекому майбутньому. У глобальних цілях компанії стоїть розвиток екосистеми розумних високотехнологічних девайсів за доступною ціною, які зроблять ваше життя комфортнішим, організованішим і дозволять заощадити час для улюблених занять. У нинішній непростій ситуації ми всі по достоїнству оцінили величезне значення високотехнологічних продуктів в сфері комунікації зі світом, полегшенні життя в ізоляції і можливості урізноманітнити дозвілля.

Маркетинг Директор Цитрус Дмитро Демідов 

Коли настають важкі часи, всі ми чекаємо появу супергероя, який допоможе вийти зі складної ситуації. Компанія realmeстворила такого героя і навіть не одного. Нова 6-та лінійка смартфонів і бюджетник realme C3 — прекрасне рішенняваших проблем. Звичайно ж, це — відмінний засіб комунікації із зовнішнім світом і все, що потрібно для якісного дозвілля. Нафаршировані під геймінг смартфони з круто-прокачанимикамерами — це приставка і фотостудія в кишені, щоб весело провести карантин вдома. Важливе значення має доступність — високі технології за приємною ціною. І, звичайно ж, безпека — оснащення NFC технологією для безконтактної оплати, адже realme і Цитрус піклуються про вас.

Сторінка бренду realme - https://www.citrus.ua/brands/realme

Realme 6 Pro - https://www.citrus.ua/smartfony/realme-6-pro-8128gb-red-662971.html 

Realme 6 - https://www.citrus.ua/smartfony/realme-6-464gb-white-662958.html 

Realme 6i - https://www.citrus.ua/smartfony/realme-6i-364gb-white-662952.html 

Realme C3 - https://www.citrus.ua/smartfony/realme-c3-232gb-red-662848.html