фото УНІАН

Компанія TTN, одна з компаній-лідерів туристичної галузі в Центральній та Східній Європі, інвестує у ключового розробника автоматизованої системи керування пасажирськими перевезеннями Укрзалізниці» - компанію «Вітес».

Офіційну угоду було підписано в червні 2018 року.

Міжнародний досвід TTN в туристичній сфері (в Україні представлена дочірньою компанією ТОВ «Тікетс.Юей») та багаторічна експертиза компанії «Вітес» дозволить створити на українському ринку систему управління залізничними перевезеннями європейського рівня. При цьому важливо зазначити, що технологічну компетенцію та європейські стандарти якості забезпечать українські фахівці.

Відео дня

На сьогодні TTN успішно завершила інтеграцію бізнес-процесів та операційної діяльності української компанії «Віртуальні технології та системи» (ТОВ «Вітес»).

Генеральний директор компанії TTN - Сергій Кравець, так коментує рішення компанії: «Компанія «Вітес» володіє унікальним досвідом у автоматизації пасажирських перевезень та успішним досвідом реалізації складних індустріальних проектів. Нам цікаво інтегрувати ці знання в наш бізнес, оскільки ми бачимо їх потенціал для проектів у всьому світі. З 2014 року український бізнес розвивається в європейському напрямку. Відповідно, українським компаніям належить інтегруватися в європейські бізнес-процеси, в тому числі, в європейську ІТ-інфраструктуру. Ми вже пройшли цей шлях в силу специфіки нашого основного бізнесу, і будемо раді, якщо наші знання і досвід будуть затребувані для «Укрзалізниці». У нас є позитивний досвід взаємодії з державними підприємствами в інших країнах, і я впевнений, що ми зможемо бути корисними в Україні».

---------

Компанія Tickets Travel Network створена в 2015 році шляхом злиття провідних східноєвропейських онлайн тревел-агентств. Tickets Travel Network надає широкий вибір послуг: квитки, залізничні квитки, бронювання готелів, оренду авто, страхування та інші сервіси для подорожей. Початок компанії покладено в 2009 році із запуском в Україні туристичного онлайн-агентства Tickets.ua. Сьогодні Tickets Travel Network працює на 32 ринках: в Росії, Україні, Казахстані, Азербайджані, Білорусії, Польщі, Туреччині, Німеччині, Австрії, Румунії, Молдові, Естонії, США і т. д. Холдинг володіє та керує такими брендами, як Tickets, KissAndFly, Travelfrom і Mytickets. Технологічними партнерами холдингу виступають лідери світової індустрії туризму і технологій: Sabre, Amadeus, Visa, Firelogix, національні авіаційні перевізники та дороги, залізниці, міжнародні автобусні перевізники. Технологічна платформа TTN розроблена у власному центрі досліджень і розробки у Львові, а оперативне супроводження та розвиток технологій забезпечують команда з більш ніж 500 інженерів і менеджерів.

ТОВ «Віртуальні технології і системи» (ТОВ «ВІТЕС») – ключовий розробник АСК ПП УЗ. Компанія була заснована у березні 2015 року шляхом реорганізації ТОВ «АСКіО», яке передало команду розробників, авторські права та експертизу ТОВ «ВІТЕС». З 2006 компанія розробляє і підтримує одну з центральних систем «Укрзалізниці», забезпечуючи її безперебійну роботу і постійний розвиток. Система, яку розробляє компанія, забезпечує бронювання місць і продаж квитків на пасажирські поїзди, взаємодію «Укрзалізниці» з Європейськими залізницями, та багато іншого.