Компанія Hyundai Motor оприлюднила зображення кросовера Tucson N Line, який стане першою моделлю SUV-сегмента марки, що отримає спортивний пакет N Line.

Читайте такожMercedes-Benz показав оновлений GLC Coupe (фото, відео)

Відео дня

Як і представлені у 2018 році моделі цієї серії, i30 N Line та i30 Fastback N Line, кросовер Tucson N Line отримав ряд дизайнерських і технологічних рішень від автомобілів спортивного підрозділу бренду N, повідомляє "Хюндай Мотор Україна".

На європейському ринку Hyundai Tucson N Line буде доступний з трьома двигунами, включаючи нову дизель-електричну силову установку, яка складається з 48-вольтного літій-іонного акумулятору ємністю 0,44 кВт∙г, стартер-генератора з ремінним приводом (MHSG), перетворювача (конвертора) постійного струму для сполучення з системою 12В (LDC) та інвертору. Сукупна потужність установки - 185 к.с., при цьому економічність і екологічність мотору поліпшена на 11% у порівнянні зі стандартним 2.0 літровим дизельним двигуном моделі.

Автомобіль доступний в передньо- і повнопривідній модифікації, з трьома коробками передач на вибір: 6-ступінчастою механічною, 7-швидкісною роботизованою та 8-діапазонною автоматичною.

У салоні автомобіля встановлені спортивні сидіння зі шкіри та замші з червоною прострочкою та логотипами N.

hyundai.com.ua

Виробництво нового Tucson N Line налагоджено на чеському заводі Hyundai в Ношовіцах. У країнах ЄС кросовер надійде у продаж в травні 2019 року.