Біля Бердичева йде 'Велике будівництво' нової транспортної розв’язки

Біля Бердичева Житомирської області з’явиться нова транспортна багаторівнева розв’язка, яка допоможе розвантажити місто від транзитного трафіку і зробить шлях до столиці швидшим. Подробиці на своїй сторінці в Facebook розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Роботи виконуються за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". За словами голови ОДА, це одна із найбільш масштабних частин програми, що реалізуються на Житомирщині. На будівництві задіяно 30 фахівців і 10 одиниць техніки.

"Наразі на об’єкті будівництва транспортної розв’язки асфальтують підходи до шляхопроводу. Всі балки на шляхопроводі вже змонтовано. Також тривають роботи з армування", – розповів Бунечко.

Відео дня
Біля Бердичева йде 'Велике будівництво' нової транспортної розв’язки

На шляхопроводі передбачено 3 смуги руху для транспорту в обидва напрямки. Дорожній одяг розрахований на сучасні норми навантаження і складатиметься з трьох шарів асфальтобетону.

Нова розв’язка також стане частиною нового маршруту між Києвом і Кишинівом, про створення якого оголосили президенти України і Молдови. Він матиме протяжність близько 600 км, а по території України проходитиме Київською, Житомирською і Вінницькою областями.

Нагадаємо, у Полтавській області почали зводити пірси на місці майбутнього автомобільного мосту в Кременчуці, який створюють з нуля за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".