Триває масштабний капітальний ремонт Окружної дороги / фото УНІАН Володимир Гонтар

З завтрашнього дня, 2 червня, з 00:00 до 31 липня на Окружній дорозі в Києві частково обмежать рух транспорту від вул. Луценка до вул. Садової.

Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, про це попереджає комунальна корпорація "Київавтодор".

Читайте такожЗавтра в одному з міст України подорожчає проїзд у маршрутках до 10-12 гривень

Відео дня

"Йде масштабний капітальний ремонт Окружної дороги. Загалом оновлять ділянку від вул. Одеської до вул. Ватутіна (Жуляни). Наразі ремонт триває на частині від пл. Одеської до вул. Луценка. З 2 червня роботи починають ще на одній ділянці - від вул.Луценка до вул. Садової (Жуляни)", - йдеться в повідомленні.

Під час ремонту рух транспорту буде частково обмежено.

Нові розв'язки 

  • Державне агентство автомобільних доріг України побудує три транспортні розв'язки на під'їздах до Києва, які забезпечать безпечний розподіл транспортних потоків і розвантаження транспортних вузлів на міжнародних трасах.
  • Зокрема, для будівництва розв'язок визначено три місця: 15-й кілометр на трасі M-05 Київ - Одеса (в районі населеного пункту Чабани), 21-й кілометр на цій же трасі (пункт Віта-Поштова), а також 21-й кілометр на дорозі M-06 Київ - Чоп (пункт Стоянка).