фото Укравтодор

На дорозі Р-69 Київ – Чернігів зводять ще один тимчасовий проїзд біля зруйнованого мосту та влаштовують насип тимчасової об'їзної дороги.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"Це вже друга тимчасова переправа, збудована на цій дорозі. Нещодавно завершили роботу на попередній локації і перенаправили техніку сюди", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За інформацією відомства, дорожники вже відновили проїзд біля чотирьох зруйнованих споруд на Чернігівщині, організувавши тимчасові об'їзди. На трьох штучних спорудах роботи тривають.

фото Укравтодор

Водночас на дорогах М-01, Н-27 та Р-56 проводиться прибирання після розмінування. Наразі навели лад на 52 кілометрах. Розпочато роботи з ямкового ремонту на транспортних коридорах, що ведуть до Києва.

В Укравтодорі також нагадали, що у межах Чернігівської області в результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів.

Нагадаємо, 18 квітня міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив, що поблизу Стоянки відкрили рух новозбудованою тимчасовою переправою через річку Ірпінь, яка працює у напрямку Житомира і Києва. У кооперації з військовими Укравтодор звів її за 13 днів.