Києвське метро не перевозить пасажирів через карантин / УНІАН

В умовах карантинних заходів та тимчасового припинення перевезення пасажирів фахівці метрополітену проводять необхідні роботи з утримання інфраструктури підприємства у належному стані.

Читайте такожБудівництво столичного метро на Виноградар йде за графіком - Кличко

Як інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації, про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв під час інспекції ремонтних робіт на станції метро «Палац спорту».

Відео дня

«Ремонтні бригади КП «Київський метрополітен» працюють у посиленому режимі. Наразі всі роботи, що проводилися виключно вночі в коротке «технологічне вікно», виконуються у денні зміни. На станціях метрополітену проводиться заміна колійного полотна, рейок, електрообладнання. Виконуються роботи з технічного переоснащення мережі освітлення, пожежогасіння, вентиляційного та насосного обладнання тощо. На станціях «Майдан Незалежності» та «Золоті ворота» тривають капітальні почергові ремонти усіх ескалаторів, у депо метрополітену проводиться технічне обслуговування, ремонти та обкатка рухомого складу», - розповів Густєлєв.

За його словами, найближчими днями на трьох станціях метрополітену – «Арсенальна», «Сирець» та «Лук’янівська» – розпочнуться роботи з капітального ремонту в рамках реалізації програми доступності.