Голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Куць вважає постановочним відео про те, як в одній зі шкіл регіону на зборах учитель агітує голосувати на президентських виборах за Петра Порошенка.

Куць на своїй сторінці у Facebook написав, що журналісти не переконалися в достовірності інформації при тому, що "навіть побіжний перегляд цього ролика дає всі підстави вважати його дешевою постановкою".

Читайте такожПорошенко розповів про небезпеку "впасти у смертоносні обійми" Росії

"Але вважаю за потрібне не обмежуватися "швидким" переглядом, а детально і ретельно вивчити це відео - відповідне звернення передаю в правоохоронні органи. Нехай вони дадуть свою чітку об'єктивну оцінку", - написав Куць.

Він додав, що якщо відео не фейк, і є вчителі на Донеччині, яких примушують голосувати за конкретного кандидата, то він "розбереться в цьому особисто і зробить все, щоб винні були покарані".

Раніше в мережі з'явилося відео з однієї зі шкіл Донецької області, на якому вчителів нібито відкрито агітують голосувати на майбутніх президентських виборах за чинного президента Петра Порошенка.