Три кандидати в президенти не прийдуть на дебати, пишуть ЗМІ / колаж УНІАН

"Суспільне" запросило кандидатів на посаду президента Петра Порошенка, Юлію Тимошенко і Володимира Зеленського на ефір політичного ток-шоу "Зворотний відлік".

Читайте такожКандидати в президенти витратили з виборчий фондів понад 1,4 мільярда гривень

Шоу відбудеться в п'ятницю, 29 березня, о 18:30. За задумом, глядачі зможуть проголосувати за одного з учасників програми під час прямого ефіру онлайн або телефоном.

Відео дня

Телеканалу поки не відомо, чи прийдуть лідери соціологічних опитувань в ефір, "щоб представити свої стратегії та відповісти на запитання ведучих, експертів та аудиторії".

У команді Зеленського "Українській правді" повідомили, що він на ток-шоу не прийде.

У прес-службі кандидата заявили, що штаб Зеленського не підтверджував редакторам проекту "Зворотний відлік" його участь у теледебатах на "UA: Перший" у зв'язку з тим, що два тижні триває гастрольний тур "Вечірнього Кварталу" містами України.

"Сьогодні, 29 березня, о 17:00 та 20:00 відбудуться два концерти в місті Бровари. Графік гастрольного туру був запланований ще в 2018 році та оприлюднений на офіційному сайті студії "Квартал 95", – пояснили у прес-службі Зеленського.

У команді Тимошенко "Українській правді" також сказали, що вона не прийде на дебати на "Суспільне".

Джерела в оточенні чинного президента сказали, що у графіку Порошенка візиту на "Суспільне" немає, зате він планує о 21 годині бути в ефірі ТРК "Україна".

Тимошенко в цей час буде в ефірі ICTV ("Інтерв'ю з кандидатом про головне" 21:00), а потім теж піде на канал Ріната Ахметова ("Головна тема. Вибір" на ТРК "Україна" о 22:30).

Як повідомлялося, перший тур чергових виборів президента України відбудеться 31 березня. Раніше стало відомо, що топові кандидати у президенти не підтвердили своєї участі в дебатах в ефірі "Суспільного".