3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати з Порошенком / УНІАН

У ДП НСК «Олімпійський» надійшли запити від уповноважених представників кандидатів на пост Президента України щодо проведення дебатів.

Про це повідомляє прес-служба стадіону.

Зокрема, від представника кандидата в Президенти Порошенка Петра Олексійовича - на 14 і 19 квітня 2019 року, і від представника кандидата в Президенти Зеленського Володимира Олександровича - на 19 квітня 2019 року.

Відео дня

Читайте також"Поділили на правильних і неправильних": Зеленський записавши нове звернення до українців (відео)

"ДП НСК «Олімпійський» ініційовано переговорний процес з представниками зазначених кандидатів щодо забезпечення проведення дебатів на території спортивного комплексу", - зазначили в НСК.

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати з Порошенком перед другим туром президентських виборів, проте озвучив ряд умов. Зокрема, дебати повинні проходити на НСК «Олімпійський», перед народом України, і щоб всі канали мали право транслювати дебати у прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів.

Заступник гендиректора з адмінроботи НСК «Олімпійський» Віктор Анісімов запевнив, що стадіон має всі можливості для проведення дебатів, і очікує офіційну заявку до 17 квітня.

Порошенко, у свою чергу, заявив, що чекає Зеленського 14 квітня на НСК «Олімпійський» для проведення дебатів.

8 квітня Зеленський виступив із заявою, що дебати з Порошенком на НСК «Олімпійський» відбудуться 19 квітня.