Фото: Гуманитарный штаб «Поможем»

Тепер до складу пакету, крім борошна, цукру, круп, консервів, олії, печива та інших продуктів, додатково входять дві банки тушонки, дві упаковки макаронів, банка консервованої кукурудзи. Протягом тижня в Донецьк доставлять 3650 тонн продуктів.

Читайте також60% жителів в зоні АТО гостро потребують продуктах харчування - дослідження

Відео дня

«Рінат Ахметов поставив завдання - надати максимальну допомогу тим мешканцям Донецької та Луганської областей, які опинилися в біді, - коментує Максим Ровінський, волонтер Гуманітарного Штабу Ріната Ахметова. - З серпня Гуманітарний штаб доставляє продуктові набори мирному населенню в рамках гуманітарних рейсів через 3 місяці більше 1 мільйона «наборів для виживання». З грудня Штаб розширює асортимент і кількість продуктів: тепер набір важить не 10, а 13 кг і містить висококалорійні продукти. Сьогодні з Дніпропетровська до Донецька вирушили перші машини з новим складом. До 3-го грудня 194 автомобіля доставлять гуманітарний вантаж на «Донбас Арену», де волонтери стадіону ФК «Шахтар» розфасують його в 243 тисячі пакетів».

Посилений набір видаватимуть щомісячно соціально незахищеним категоріям населення, яким призначається допомога Штабу. Першими оновлені продуктові набори отримають жителі Донецька, Харцизька, Ясинуватої, Єнакієве. Також з першої декади грудня допомогу зможуть отримувати макіївчани у палаці спорту «Дружба» (Донецьк). Інформація про категорії, яким призначена допомога, а також про порядок видачі для жителів Макіївки буде опублікована в п'ятницю, 28 листопада, на сайті фонду.

Нагадаємо, Рінат Ахметов доручив своєму штабу до кінця року доставити другий мільйон продуктових наборів мирного населення Донецької і Луганської областей.