На ринку проводиться комплексна санобробка / фото: УНІАН

Розташований у передмісті Одеси найбільший у Європі оптово-роздрібний промтоварний ринок «7-й кілометр» сьогодні продовжує працювати, незважаючи на карантин.

Як повідомили УНІАН в адміністрації ринку, сьогодні підприємство працює в штатному режимі.

Зазначається, що на ринку проводиться комплексна санобробка всіх в'їзних воріт, двох автостанцій, громадських вбиралень та інших місць загального користування.

Відео дня

На ринку працює штаб із забезпечення санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів, проведено навчання медичних працівників із епідеміології та клінічних проявів коронавірусу, підприємців, відвідувачів та працівників підприємства щодня інформують про необхідні профілактичні заходи в ефірі радіо ринку.

Крім того, закуплено дезінфікуючі засоби для прибирання в усіх адміністративних будівлях, дезінфекції комунікацій, прибирання туалетів на ринку проводиться в 4 рази частіше, в медичному пункті ринку оснащено й обладнано ізолятор.

Як повідомляв УНІАН, учора Одеська ОДА заявила, що через загрозу коронавірусу в Одеській області з 17 березня максимально обмежать роботу всіх об'єктів, крім продуктових магазинів і аптек. Рішення про обмеження роботи всіх об'єктів масового скупчення людей (де одночасно можуть перебувати понад 10 осіб) ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та НС.

Довідка УНІАН. ТОВ «Промтоварний ринок» ( «7-й кілометр») - найбільший оптово-роздрібний промтоварний ринок у Європі. Розташований у смт Авангард Овідіопольського району Одеської області. На ринку працюють близько 60 тис. осіб, функціонують 15 тис. торгових і складських об'єктів (магазини, павільйони, контейнери, склади), 8 автостоянок. Ринок відвідують близько 200 тис. осіб на день.