У розпал пандемії коронавірусу "Метінвест" продовжує надавати безкоштовно кисень медзакладам. Так, нову порцію кисню, у 240 тонн, направлено COVID-лікарням Харківської області.

Про це йдеться в сюжеті "5 каналу".

Заступник голови Харківської ОДА Михайло Черняк розповів, що завдяки поставкам кисню регіону вдалося пройти безболісно цей період, інакше ситуація була б дуже складною.

Відео дня

Читайте такожУ Запоріжжі всі вагітні пацієнтки з COVID-19 потребують кисневої підтримкиУ сюжеті йдеться про те, що Харківщина чи не найбільше в Україні потребує медичного кисню для коронавірусних хворих. Тож бізнес тут приходить на допомогу - "Метінвест" спільно з Фондом Ахметова безкоштовно надають кисень.

Черняк продовжив, що в компанії "Метінвест" одразу після звернення до неї погодились допомогти.

"Протягом цих двох тижнів нас підтримали, забезпечили киснем на безоплатній основі, за що ми щиро дякуємо. І фактично близько 300 тонн ми отримали на підтримку головних наших лікарень, які надавали медичну допомогу", – розповів заступник голови Харківської ОДА.

240 тонн кисню для лікарень Харківщини надали "Запоріжсталь", Дніпровський коксохім та "Азовсталь" (входять до групи "Метінвест").