Не варто бути надто боязкою-нерішучість може бути сприйнята як небажання цілуватися \ фото: ua.depositphotos.com

У дитинстві багатьох цікавило питання, як людям вдається не задихатися під час поцілунку і чи не заважає при цьому ніс. Однак, з часом стає зрозуміло, що не заважає, і все одно ми примудряємося допускати інші помилки.

Які саме це помилки, пише видання cosmo.

Занадто багато язика

Відео дня

Не те щоб його не повинно бути зовсім, але не потрібно пропихати його в рот партнера так, ніби він зібрався туди переїхати. Язик повинен бути пряністю, а не основною стравою. Коли його занадто багато, у партнера може виникнути відчуття, що він жує медузу. Доповни поцілунок ніжними дотики язика до язика і губ партнера.

Слиняве море

Делікатний момент, що й казати. Варто уникати їжі, яка провокує слиновиділення безпосередньо перед поцілунком. А на лимони навіть не дивись.

Не варто і голодувати, тому що, варто тобі при цьому побачити їжу, твій організм негайно подасть тобі сигнал, що тобі потрібно терміново туди.

Читайте такожЕксперти розказали, про що жінки мріють під час сексу

Скрегіт зубний

Цей жахливий керамічний звук, з яким зуби вдаряються один об одного. Він майже так само неприємний, як випадковий скрегіт вилки по тарілці. Щоб його уникнути, просто не пускай в хід зуби. Не цілуйся так, немов вирішила відкусити величезний шматок торта.

З широко відкритими очима

Це, звичайно, справа смаку, але деяким цілуватися з людиною, яка витріщається на тебе немигающим поглядом, здається дещо... ніяково. Під час поцілунку люди хочуть розслабитися, їм не хочеться ставати об'єктом макрозйомки.

Несміливий вчинок

Не варто бути надто боязкою - пасивність або нерішучість може бути сприйнята як небажання цілуватися, а не кокетство. Відповідай на поцілунок, будь, так би мовити, залучена в процес.

Поспішиш - задоволення не отримаєш

Люди цілуються заради процесу, а не результату. Та й який там результат? У поцілунку можна висловити величезну гаму почуттів і емоцій, які ти відчуваєш до людини. Швидкий зім'ятий поцілунок може залишити неприємний осад незацікавленості.

У всьому блиску

Навіть якщо блиск для губ приємно пахне, зовсім не факт, що і на смак він виявиться таким же апетитним. Так що краще цілуватися "неозброєною". Липкі губи, які ялозять по його обличчю, не доставлять радості нікому з вас.

Тільки без рук

"Руки по швах" - це не про поцілунки. Руки дані для обіймів, а еволюція відставила великий палець, щоб ти могла ніжно покласти його на вилиці свого коханого, коли ваші губи з'єднані. А якщо серйозно, то підключай руки: обіймай і погладжуй.

Вас також можуть зацікавити новини