Канадці стали рідше займатися сексом. Про це свідчать дані національного опитування дослідників з Університету Британської Колумбії (Канада).

Як пише МедикФорум, причини цього зниження можуть охоплювати посилені проблеми з психічним здоров'ям, надмірна кількість проведеного разом часу або на самоті для тих, у кого немає пари.

Читайте такожВідкриваємо нові локації: топ-7 способів урізноманітнити секс вдома (18+)

Відео дня

Це прикрий поворот, тому що люди потребують типу активності, який приносить задоволення і знижує стрес, що знаходиться сьогодні на рекордно високому рівні. Дослідження послідовно показало, що більш часті інтимні сексуальні контакти пов'язані з більшим благополуччям.

Науковці відзначають, що для збільшення сексуальної активності людям варто проявити свою гнучкість. Стефані Говен, докторант психології Королівського університету, є автором даного терміну.

"Сексуальний сценарій подібний до сексуального меню. Коли ви йдете на взаємодію у вас є безліч опцій, з яких можна вибирати. Разом зі своїм партнером ви повинні з'ясувати, які частини цього меню вам подобаються і проявити гнучкість", - розповідає Говен.

Секс і пандемія: що відомо