Названо ознаки того, що дівчина не дуже подобається хлопцю \ фото ua.depositphotos.com

Розпізнати чи насправді дівчина подобається хлопцю іноді буває складно. Однак, якщо бути більш спостережливим, то можна виділити деякі ознаки, які свідчать про недостатню симпатію з боку хлопця.

Читайте такожСексологи розказали, як правильно відмовити чоловікові в сексіВін пише тиждень, а потім зникає. Ти знаєш, що начебто подобаєшся йому і разом ви добре проводили час, але як тільки ти приймаєш його звичку зникати без пояснень, гра закінчена, пише cosmo.com.ua.

Він лайкає твої фото в Інстаграмі і пости на Фейсбуці, але не ініціює спілкування. Таким чином він каже тобі: "Я все ще живий і все ще пам'ятаю про тебе, правда недостатньо добре, щоб запросити кудись".

Відео дня

Він каже, що не готовий до зобов'язань. Такий хлопець заздалегідь попереджає, що розраховувати на що-небудь крім сексу, не варто. 

Він вважає за краще зустрічатися з тобою не наодинці, а в компанії друзів. Час від часу він запрошує дівчину на побачення, але, в основному, вони проходять в компанії друзів і подружок.

Він фліртує з тобою, коли вип'є, але коли тверезий, ставиться, як до друга. Boys will be boys, списуй це на алкоголь.

У нього багато друзів-дівчат і з ними він поводиться так само, як і з тобою. Це говорить про те, що ти для нього зовсім не особлива. Він може з тобою хіба що дружити і то, коли не буде компанії цікавіше.

Він занадто багато говорить про те, як цінує свободу. Не можна змусити когось стати розсудливим, коли він не хоче і не можна вселити бажання будувати з відносини, коли його і в помині немає.

Він не форсує секс, тому що розуміє: ти захоплена ним набагато більше, ніж він тобою. Якщо він нормальний, вихований хлопець, то не стане робити тобі боляче: укладати в ліжко і відразу ж кидати.

Він досі говорить про свою колишню. Швидше за все, у нього є особисті проблеми або душевні рани, які ще не затягнулися. Ти можеш виступати в якості відволікаючого фактора, але це не означає, що ти вирішиш його проблеми. 

Він каже, що ти заслуговуєш кращого. Так, він насправді має це на увазі. Можливо, між вами і була іскра, але якщо момент і настрій не той, то нічого не вийде.

Новини, які можуть вас зацікавити: