На Буковині правоохоронці заарештували осіб, які намагалися продати в рабство 29-річну жительку Житомирської області.

Як повідомили УНІАН у Секторі зв’язків з громадськістю Управління МВС України в Чернівецькій області, до відділу по боротьбі з кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС надійшла інформація про те, що в одному з сіл Глибоцького району, у будинку 56-річного чоловіка влаштовано притон для надання сексуальних послуг.

Як зясувалося в ході перевірки, за цією адресою власник будинку і його 30-річний спільник незаконно утримували 29-річну жінку, жительку Житомирської області. Їй забороняли виходити на вулицю та спілкуватися з іншими людьми, а також примушували надавати сексуальні послуги клієнтам, які приходили до цього помешкання. Перебуваючи в полоні, жінка неодноразово намагалася покінчити самогубством, перерізаючи вени. Як з’ясувалося, у неї на Житомирщині на утриманні у батьків живе 6-річний син.

Відео дня

Під час проведення оперативних заходів стало відомо, що злочинці мають на меті продати жінку особам, які займаються продажем дівчат з метою сексуальної експлуатації за кордоном.

Правоохоронці провели спецоперацію на міжнародній автотрасі сполученням «Чернівці-Порубне». Міліція затримала сутенерів після того, як вони продали жінку за 10 тисяч гривень громадянці Н.

Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 149 (торгівля людьми або незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України.

Обоє чоловіків раніше судимі.