Дитяча лікарня в Алеппо постраждала в результаті бомбардування / Фото: bbc.com

У східному Алеппо знову бомбили дитячу лікарню "Баян", яка вже постраждала від авіаударів у липні, передає Російська служба Бі-Бі-Сі.

Ця лікарня є однією з небагатьох уцілілих в Алеппо медичних установ.

Поруч з лікарнею розташований центр переливання крові, який також постраждав від бомбардувань.

Відео дня

Водночас сирійська армія заявляє, що серед її цілей - тільки склади з боєприпасами та медикаментами, що належать екстремістам.

Напередодні Сирійський центр моніторингу дотримання прав людини, що базується у Британії, повідомив про бомбардування трьох лікарень за добу. Ці установи розташовані у західній частини міста, яку займають урядові війська.

У Міноборони Росії заявили, що "російські ВКС і ВПС Сирії по опозиційним збройним формуванням, які заявили про припинення бойових дій і повідомлять російському або американському центрам примирення відомості про своє розташування, не завдавали ударів".

Читайте такожВ Алеппо другий раз за тиждень лікарню розбомбили

Як повідомлялося, Алеппо розділений на зони, які зайняті силами президента Сирії Башара аль-Асада і загонами опозиції. Урядова армія за підтримки російської авіації завдає ударів по контрольованих повстанцями районах.

10 листопада в ООН заявили, що в Алеппо закінчуються запаси продовольства.

Верховний комісар ООН з прав людини Зейд Раад аль-Хуссейн назвав бомбардування і облогу Алеппо злочинами історичного масштабу.