Маслини - це відмінний варіант перекусу \ fithere.ru

Консерви – популярний продукт. Вони допомагають швидко приготувати страву, коли зовсім немає часу. Крім того, багато варіантів мають хорошу харчову цінність. При виборі переконайтеся, що у складі мінімальна кількість цукру і натрію, а також відсутні штучні консерванти. Дієтологи рекомендують мати в запасі ці чотири види консервів.

Читайте такожЛікарі закликали обов'язково включати в раціон оливки

Боби. Консервовані боби можна додавати в салати, до макаронів, в супи. Є навіть десерти на їх основі. Боби – відмінний джерело клітковини і рослинного білка. А в чорних бобах, наприклад, міститься хороший показник заліза, передає medikforum.

Відео дня

Кокосове молоко. В кокосовому молоці багато тригліцеридів з середньою довжиною ланцюга, що робить його здоровою альтернативою інші їжі з високим вмістом насичених жирів.

Маслини. Оливки чорного кольору можуть бути не тільки добавкою до омлету чи салату. Це відмінний варіант перекусу. Змішайте їх з сиром і горішками для максимальної поживності.

Помідори. Консервовані помідори –відмінна основа для соусу до пасти. У них можна тушкувати м'ясо, овочі. Якщо в консервах немає великої кількості солі, ви отримаєте максимум вигоди від антиоксиданту лікопену та присутнього в них вітаміну С.