Федеральних службовців зобов'язали вакцинуватися від коронавірусу \ фото УНІАН

Адміністрація президента США Джо Байдена заявила, що більшість федеральних службовців має пройти повну вакцинацію від COVID-19 не пізніше 22 листопада.

Минулого тижня президент Байден підписав указ, який зобов'язує федеральних службовців, які працюють в органах виконавчої влади, пройти повну вакцинацію. Указ передбачає лише кілька винятків.

У вказівках для федеральних установ, які були опубліковані на федеральному сайті, адміністрація заявила, що всі відомства повинні діяти "оперативно, щоб їх співробітники були повністю вакциновані якомога швидше і не пізніше 22 листопада".

Відео дня

Читайте такожУ США від коронавірусу в один день померло подружжя

Обов'язкова вакцинація в США

У липні Байден заявив, що федеральні службовці повинні зробити щеплення або проходити регулярне тестування на COVID-19, а також дотримуватися інших правил, таких як обов'язкове носіння масок на робочих місцях і обмеження робочих поїздок.

Зростання випадків госпіталізації та смертей через COVID-19 в США, викликане варіантом "Дельта", спонукало адміністрацію зайняти більш жорстку позицію щодо вакцинації, яку вона вважає найкращим способом захистити економіку і покласти край пандемії.

Федеральні регулюючі органи також розробляють тимчасовий стандарт для понад 80 млн співробітників приватного сектора, які працюють на підприємствах, що налічують понад 100 співробітників.

У четвер Байден також підписав указ про обов'язкову вакцинацію для мільйонів контракторів, які працюють на федеральний уряд, передає Голос Америки.

Вас також можуть зацікавити новини