Напад на житло Сеник здійснюють не вперше / фото facebook.com/kostiantyn.stogniy

Поліція Київської області відкрила справу за фактом нападу на квартиру батьків журналістки "Надзвичайних новин" Вікторії Сеник.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"За фактом незаконного проникнення в будинок, де разом з батьками мешкає ведуча однієї з програм на кримінальну тематику, поліція Київщини відкрила кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Києві обстріляли авто та вкрали з нього 2 мільйони (фото)

Правоохоронці кваліфікували подію за ст. 162 Кримінального кодексу України - порушення недоторканості житла. Вже опитано свідків. Проводяться заходи із встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Відомо, що з місця події зловмисники зникли на автомобілі Мazda.

Сьогодні раніше телеведучий Костянтин Стогній повідомив про напад на своїй сторінці у Facebook.

"Скоєно напад на будинок, в якому проживає журналістка "Надзвичайних новин" і телеведуча Вікторія Сеник, разом з батьками. Люди в камуфляжній формі, перелізли через паркан і почали вибивати двері у будинку", - написав Стогній.

"Мама Вікторії та сусіди зчинили шум, викликали поліцію. Це налякало нападників. Наряд поліції, який прибув на місце виклику, не зміг затримати зловмисників, які зникли на автомобілі. Одного з нападників, нібито, впізнали. За попередніми даними – перебуває в розшуку - представник чеченської кримінального угруповання", - зазначив журналіст.

За його словами, це вже не перший напад на житло ведучої "Надзвичайних новин".

"Вікторія переїхала до батьків після того, як в квартиру, яку вона винаймала біля метро "Політехнічний інститут", вдерлися через вікно невідомі. Тоді спрацювала сигналізація. Тоді теж прибулі на місце виклику правоохоронці не змогли нікого затримати", - зазначив Стогній.