Протестувальники вимагають відремонтувати дорогу на вулиці Ярослава Мудрого у місті Мостиська / поліція Львову

У місті Мостиська на Львівщині, біля українсько-польського кордону, місцеві жителі другу добу перекривають рух транспорту  на автодорозі «Львів – Шегині» вимагаючи відремонтувати вулицю Ярослава Мудрого в місті.

Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 23 жовтня з 11:00, у місті Мостиська близько 50 місцевих мешканців шляхом безперервного руху по пішохідному переході перекрили рух по автодорозі, яка веде в напрямку українсько-польського кордону.

Читайте такожРосіянин намагався ввезти до України труп жінки, видаючи її за живу пасажирку

Відео дня

«Протестувальники вимагають відремонтувати дорогу на вулиці Ярослава Мудрого у місті Мостиська. Станом на 24 жовтня, акція продовжується. Автомобілі для виїзду за кордон перенаправляються до інших пунктів пропуску та частково в об’їзд місця блокування. Порушення громадського порядку з боку протестувальників не зафіксовано», - повідомили у Львівській ОДА.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області, станом на 10.00 24 жовтня, акція перекриття руху транспорту продовжується. Учасники акції пропускають лише автомобілі спеціальних служб.

Як повідомляв УНІАН, у Львові через загрозу вибуху з вокзалу евакуювали близько 800 осіб.