В поліції зазначають, що наразі вирішується питання щодо обрання затриманому тимчасового арешту \ Фото УНІАН

В Обухові Київської області поліція затримала підозрюваного у розбещенні дітей, який перебував у міжнародному розшуку з лютого 2015 року.

Читайте такожВ Одеській області нацгвардійці затримали гвалтівника

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції. Повідомляється, що мешканець Німеччини підозрюється правоохоронцями цієї країни в розпусних діях, розбещенні та зґвалтування дітей - виявлено 15 таких фактів.

Відео дня

«Відповідно до матеріалів, які ми отримали від правоохоронних органів Німеччини, дана особа упродовж 2007 – 2012 років неодноразово вчиняла розпусні дії, розбещення та зґвалтування дітей. Нашими колегами з Німеччини зафіксовано 15 таких фактів», - повідомив начальник відділу розшуку Департаменту карного розшуку Нацполіції Роман Крилевич.

Гвалтівник 4 роки переховувався від правоохоронців Німеччини \ фото з сайту Нацполіції

В поліції зазначають, що підозрюваному інкримінують вчинення злочинів, пов’язаних з розбещенням дітей з обтяжуючими обставинами. Йдеться про злочини, передбачені ст. 174 і ст. 176 Кримінального кодексу Німеччини ("розбещення підопічних"; "розбещення дітей")..

«Ми перевірили отриману інформацію щодо можливих місць його перебування, відпрацювали всі отримані дані, провели додаткові заходи та затримали його», – зазначив Крилевич.

В поліції зазначають, що наразі вирішується питання щодо обрання затриманому тимчасового арешту з подальшою екстрадицією до Німеччини - йому загрожує до 15 років позбавлення волі.