На Полтавщині невідомі побили поліцейського-охоронця ДВК / УНІАН

В м. Лубни Полтавської області поліція розшукує осіб, які напали на поліцейського під час несення служби біля однієї з дільничних виборчих комісій.

Читайте такожУ Києві поліцейські відкрили дві справи та склали 4 адмінпротоколи про порушення виборчого законодавства

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Полтавській області, інцидент стався близько 21:00 учора, 31 березня.

Відео дня

За попередньою інформацією, сержант поліції, 1980 р.н., зробив зауваження двом невідомим чоловікам, з явними ознаками сп’яніння, за нецензурну лайку. 

Зазначається, що у відповідь чоловіки напали на поліцейського, спричинивши йому тілесні ушкодження. Правоохоронця госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою та саднами тім'яної ділянки.

Поліція проводить заходи із встановлення осіб, які напали на поліцейського.

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялось, що у Житомирі поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу члена дільничної виборчої комісії на жінку-поліцейського під час підрахунку голосів.