На Житомирщині через втому водія перекинулись одразу дві фури / фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

На Житомирщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинулись одразу дві вантажівки, водій однієї загинув, а другий отримав травми.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Житомирській області, подія сталася вчора у Лугинському районі на автодорозі “Київ-Ковель-Ягодин”, попередньо, через втому одного з водіїв.

Читайте такожНа Житомирщині загасили масштабну лісову пожежу

Відео дня

«Попередньо встановлено, що  водій автомобіля «MAN» з напівпричепом, 22-річний житель Волині, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху,  де сталося зіткнення з вантажівкою «Scania» з напівпричепом під керуванням 47-річного чоловіка з Рівненщини, що рухався у напрямку м. Києва», - сказано у повідомленні.

Також зазначається, що в результаті аварії обидва авто з’їхали з дороги та перекинулись. Вантаж, який перевозили вантажівки, висипався. Молодший ізводіїв від отриманих травм загинув на місці пригоди, іншого – госпіталізували до Лугинської лікарні.

У результаті аварії обидва авто з’їхали з дороги та перекинулись / фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на з’ясування подробиць скоєння ДТП. Зафіксовані на місці події обставини вказують, що водій «MAN» заснув за кермом.

Нині ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження,  розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Розслідування цієї справи триває.