При собі чоловік, зокрема, тримав чотири гранати / ГУНП у Харківській області

В одного з учасників перестрілки в Харкові був із собою кулемет Ingram.

Про це повідомляє харківське видання Newsroom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Читайте такожНа Дніпропетровщині зек убив конвоїра (фото)

Відео дня

Крім того, на місці події слідчі знайшли також пістолет Glock з глушником, який часто використовують у силових структурах США. ЗМІ припускають, що саме з цієї зброї стріляв кілер.

Інше видання Comments.ua зазначає, що за інформацією поліції на місці події правоохоронці вилучили ще й автомат Калашникова, гільзи, а в момент вибуху стрілок при собі тримав чотири гранати.

Нагадаємо, в п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, в результаті якої загинув один чоловік, ще один отримав поранення. Пізніше один з учасників перестрілки підірвав себе гранатою.

За даними ЗМІ, учасником перестрілки був Георгій Ісаков, більш відомий під кличкою «Жора», що має відношення до кримінального світу і був соратником вбитого лідера "Оплоту" Жиліна. Він з бандою сидів у кафе "Восторг", і там, судячи з усього, між ними почалася суперечка, яка вилилася в перестрілку на парковці.

Убитий у перестрілці - Володимир Борох, відомий як "Тайсон", права рука Жори. Сам Жора зараз у четвертій лікарні з проникаючим пораненням у груди.