На тілі виявили понад 60 ножових поранень / mk.npu.gov.ua

У Миколаєві затримали двох ліцеїстів за підозрою у жорстокому вбивстві чоловіка, тіло якого з численними ножовими пораненнями знайшли у центрі біля будівлі мерії.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, двоє учнів ліцею вночі, прогулюючись містом, натрапили на випадкового перехожого у стані алкогольного сп’яніння. Між ними стався конфлікт, чоловік дав відсіч молодикам, після чого один з них вдарив перехожого ножем, та продовжував наносити ножові поранення, допоки чоловік не перестав кричати.

Читайте такожЗамах на вбивство: поліція оголосила підозру киянину, який відкрив стрілянину в будинкуТіло вбитого побачили перехожі 28 жовтня по вулиці Набережній. На ньому експерт виявив чисельні ножові поранення спини та грудної клітини (понад 60 поранень), травми голови.

«Того ж дня відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Особу потерпілого поліцейські одразу встановили, ним виявився 29-річний місцевий житель», – зазначається  у повідомленні.

Підозрюваних у вбивстві затримали 6 листопада у гуртожитку, де вони мешкали.

«Обидва навчаються у ліцеї, сироти, не місцеві: зі Львівської та Донецької областей, 18-ти і 17-ти років. Попередньо відомо, що ножові поранення потерпілому завдав старший з них. Молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Того вечора він із товаришем прогулювався містом, натрапили на чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, та між ними стався конфлікт. Потерпілий чинив опір й почав кричати. Таку кількість ножових поранень зловмисник, з його слів, завдав громадянину, аби примусити його замовчати. Відібравши мобільний телефон жертви, який потім злочинці розбили, з місця події хлопці втекли», – повідомили в поліції.

Із затриманими проводяться слідчі заходи. Найближчим часом буде обрана міра запобіжного заходу.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Дніпрі студент вистрелив в голову першокурсниці, а потім поранив себе.