Микола Ворошнов служив у батальйоні "Донбас" / Фото: facebook.com/mykola.voroshnov

Колишнього гравця молодіжної збірної по хокею і ветерана АТО Миколу Ворошнова побили за зауваження про порушення правил дорожнього руху.

Про це Ворошнов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте такожНа Київщині патрульні зупинили машину і знайшли в ній застреленого ветерана АТО

Відео дня

За його словами, він їхав головною дорогою на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, коли його підрізали на чорній машині (Porsche Cayenne або Range Rover, номерний знак – 7747).

"Почав йому сигналити вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене авто затормозило, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відвороті піджака, а з пасажирського місця - охоронець у плащі з "вухом", який одразу "обозначив" наявність вогнепальної зброї", - написав ветеран АТО.

Під час словесної перепалки поруч зупинилася ще одна машина – BMW X5, з якої вийшли ще двоє чоловіків, після чого ветерана АТО почали бити.

"І тут як почало мені "прилітати" з різних сторін. Точно так, прям "в ціль". Добре що встояв на ногах, бо ці могли б почати "піднімати" з носака... здається, до мого великого сорому, я навіть не "відповів", але це не точно... Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібав. Аж ностальгія. Повно "юшки", половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо з середини. Нормально так поприлітало. Але обличчя пройшло випробування на міцність", - розповів Ворошнов.

"Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти "знайому" пику. Так шо б "це точно він" - ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам'ятовую, а тут ще й по голові били, тож", - додав Ворошнов.

Як повідомляв УНІАН, у місті Подольськ Одеської області невідомі жорстоко побили військовослужбовця, ветерана АТО Сашу Ангела.