За попередніми даними, винуватець ДТП – водій вантажівки / odz.gov.ua

Як повідомили УНІАН у прес-службі регіонального відділення «Одеська залізниця», аварія сталася о 1:20 на регульованому переїзді перегону Плетений Ташлик - Новоукраїнка.

«Водій вантажівки з причепом виїхав на переїзд в умовах справно діючої світлової та звукової сигналізації, внаслідок чого сталося зіткнення з вантажним поїздом, який рухався зі швидкістю 42 км/год. Поїздом був збитий причіп-трал вантажівки з буровою установкою вагою 25 тонн», - повідомили в прес-службі. Зазначається, що зіткнення електровоза з причепом призвело до порушення габариту на парній і непарній коліях і перепалення контактного проводу.

Читайте такожУ Солом'янському районі Києва зіштовхнулися два вантажних потяги (фото)

Відео дня

Унаслідок аварії серйозно пошкоджено електровоз. Зараз на місці події працює комісія регіонального філіалу.

Через аварію були затримані поїзда №59 Харків - Одеса на 1 годину 50 хв. і №63 Дніпропетровськ - Одеса - на 4 години 10 хв.

Жертв немає. За попередніми даними,винуватець ДТП – водій вантажівки.

Довідка УНІАН. Одеська залізниця проходить через територію Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської та Вінницької областей. Експлуатаційна довжина шляхів досягає майже 4 тис. км, з яких понад 1,7 тис. є електрифікованими. Послугами залізниці щорічно користуються близько 35 млн пасажирів.