Банду, яка скоїла розбійний напад, відібравши у підприємців велику суму грошей, було затримано близько 4.00 / фото 112.ua

В Одеській області поліція сьогодні, 13 липня, затримала групу підозрюваних у розбійному нападі на київського підприємця і його неповнолітнього сина біля промтоварного ринку «7-й кілометр», скоєному 10 липня.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в області, банду, яка скоїла розбійний напад, відібравши у підприємців велику суму грошей, було затримано близько 4.00.

Читайте такожУ центрі Києва невідомі напали на учасників лекції про трансгендерів

Відео дня

За словами радника начальника регіонального главку поліції Руслана Форостяка, також вилучено два автомобілі Mercedes, на яких зловмисники зникли після нападу.

«Іномарки встановлено і вилучено на додачу до інших доказів. Зараз ведуться слідчі дії. Перевіряється можлива причетність затриманих до інших злочинів», - зазначив Форостяк.

Він акцентував, що є підстави вважати, що на рахунку цього угруповання, яке утворилося за етнічною ознакою, багато аналогічних злочинів, скоєних і в інших регіонах України.

Форостяк відмовився назвати точну кількість затриманих, пославшись на таємницю слідства.

Як повідомляв УНІАН, рано вранці 10 липня в Одеській області під час збройного нападу біля промтоварного ринку «7-й кілометр» поранення дістали київський підприємець і його неповнолітній син. Зокрема, на автостоянці біля ринку шестеро зловмисників напали на 44-річного приватного підприємця - жителя Києва і його 17-річного сина. Нападники стріляли, а також били потерпілих руками і ногами.

Обидвох потерпілих госпіталізовано. З місця події вилучено 14 гільз калібру 9 мм від пристрою для відстрілу гумових куль, розкладний ніж та ін.

Заволодівши сумкою з грошима, зловмисники втекли на двох автомобілях Mercedes.

Викрадену суму правоохоронці не називають, однак, за неофіційними даними, бандити відібрали у підприємця близько 3 млн грн.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.