На Миколаївщині 14-річний підліток покінчив життя самогубством / фото УНІАН

В одному із сіл Єланецького району Миколаївської області 14-річний підліток покінчив життя самогубством через повішення.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, 4 грудня близько 18:30 поліції надійшло повідомлення про самогубство підлітка.

Читайте такожУ київському парку чоловік повісився на власному ремені

Відео дня

«Як з’ясувалось, хлопчик прийшов додому після навчання та, закривши свою кімнату на ключ, прив’язав мотузку до дверної ручки, став на коліна та скоїв суїцид через повішання», - зазначили в відомстві.

За словами сусідів, родина є благополучною.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», як вимагає процедура в разі подій зі смертельними наслідками.

Тіло померлого хлопчика направлено на судово-медичну експертизу. Правоохоронці з’ясовуються обставини та причини, за яких сталася трагедія.

Як повідомляв УНІАН, у Миколаївському парку застрелився 75-річний пенсіонер із бойового пістолету Макарова. "Попередньо відомо, що пенсіонер страждав на важку хворобу, і перед самогубством залишив рідним записку, що не хоче бути для своїх близьким тягарем", - повідомили в поліції.