/ фото: поліція області У автомобілі їхало четверо осіб / фото: поліція області

У Вінницькій області у ДТП загинули троє військовослужбовців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

У суботу, 9 травня, близько 22:00 на автодорозі між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району автомобіль Mercedes-Benz Vito з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Відео дня

Читайте такожНа Сумщині поліцейські відкрили вогонь, щоб зупинити п’яного водія (фото)

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний мешканець Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги зіткнувся з деревом.

Водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119, загинули від отриманих травм на місці події.

20-річна пасажирка цього автомобіля у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні.

Усі обставини та причини аварії розслідуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

фото: поліція області

Як повідомляв УНІАН, в ніч проти 17 квітня в Києві на Броварському проспекті водій за кермом автомобіля Ford на швидкості зніс огорожу і намагався втекти від поліцейських.