У Львові стався конфлікт під час затримання / Фото УНІАН

У Львові минулої ночі на вулиці Володимира Великого відбувся конфлікт між поліцією та місцевими мешканцями.

Про це повідомило видання "Діло".

За попередньою інформацією, молодий хлопець серед ночі поводив себе по-хуліганськи та голосно кричав.

Коли на виклик приїхала поліція, зчинився конфлікт. Як повідомляють у соцмережах, хлопця вдарили по голові, через що місцеві жителі вирішили заступитись за молодого дебошира. Більше того, згодом хлопець почав чинити опір. Поліції довелось викликати підмогу.

У патрульній поліції заявили, що дійсно відбувалось затримання. Так, невідомі особи стукали у двері квартири жінки-заявниці та хотіли увірватись до квартири.

Читайте такожУ Вінниці з вікна багатоповерхівки обстріляли автомобіль: підозрюваного затримано (фото, відео)

“Прибувши на місце події виявили осіб, які виходили з під’їзду, один був у брудному одязі та з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводив себе агресивно, викрикував. На допомогу йому прийшли його друзі та знайомі, які також були з ознаками алкогольного сп’яніння та поводили себе агресивно. Коли кількість агресивно налаштованих громадян збільшилась до 10 осіб, патрульним було прийнято рішення відвести ймовірного порушника до службового автомобіля, агресивно налаштовані громадяни впритул наблизилися до патрульних, не реагували на законні вимоги поліцейських тримати визначену безпечну дистанцію, погрожували фізичною розправою", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці додають, що ймовірний порушник спробував зробити захват руки поліцейського та вдарив інспектора кулаком в обличчя. "Після цього було прийнято рішення затримати дану особу. Його доставили у Франківський відділу поліції. Окрім того, до відділку поліції доставили громадянку 1980 р.н, матір зазначеного громадянина, яка намагалась заволодіти табельною вогнепальною зброєю", - йдеться у повідомленні.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Як повідомляв УНІАН, раніше на Львівщині чоловік захопив ресторан і погрожував його підірвати.