Поліція затримала зловмисника, який погрожував підірвати ресторан на Львівщині / фото facebook.com/MVS.LVIV

У Винниках Львівської області чоловік захопив ресторан і погрожував підірвати гранату в приміщенні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Читайте такожВибух гранати у Києві: під час вибуху постраждало подружжя

Відео дня

Зазначається, що у вівторок, 12 травня, близько 19:30 в один із закладів громадського харчування у місті Винники зайшов невідомий чоловік, який заявив, що має з собою гранату та збирається підірвати її. На той час у ресторані проводились ремонтні роботи, тож усі, хто був всередині, вийшли з приміщення.

На місце прибули співробітники служб і підрозділів поліції області: експерти-вибухотехніки, спецпризначенці, кінологи, слідчо-оперативна група.

фото facebook.com/MVS.LVIV

"В ході спецоперації, близько 22.40, поліцейські затримали зловмисника, 27-річного львів’янина, в порядку ст.208 КПК України. Зброї та боєприпасів при ньому не було. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Внаслідок події ніхто не постраждав", - повідомили в поліції.

фото facebook.com/MVS.LVIV

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Раніше УНІАН повідомляв, що на території п’ятої лікарні у Львові (вулиця Івана Левинського, 14) стався вибух, від якого загинула одна людина.