На Чернігівщині місцевий депутат збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця аварії / фото cn.npu.gov.ua

У місті Бахмач Чернігівської області депутат міської ради збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця аварії.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ДТП сталася ввечері 18 грудня на вулиці Батуринській.

Відео дня

"Водій легкового автомобіля зіткнувся з велосипедистом. Після цього водій намагався залишити місце події, однак не впорався з кермуванням і з’їхав у кювет", – йдеться у повідомленні.

У Чернігівській області місцевий депутат збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця аварії / фото cn.npu.gov.ua

Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер дорогою до лікарні. Поліція встановила особу водія автомобіля – це 54-річний депутат міської ради.

У Чернігівській області місцевий депутат збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця ДТП / фото cn.npu.gov.ua

Поліцейські затримали його.

На Чернігівщині місцевий депутат збив на смерть велосипедиста і намагався втекти з місця ДТП / фото cn.npu.gov.ua

Читайте такожНа Прикарпатті потяг "знищив" легкове авто, є жертви (фото)За фактом ДТП поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, 7 грудня близько 07:55 поблизу с. Брусилів Чернігівської області на автошляху Н-27 Чернігів – Грем'яч сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом сполученням "Борзна – Чернігів". Внаслідок аварії загинули 13 людей, а сім осіб були госпіталізовані.

Вас також можуть зацікавити новини: