Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем / фото - ua.depositphotos.com

На Львівщині чоловік вбив свою 31-річну вагітну дружину. Після цього він намагався вчинити самогубство. Чоловік зарізав жінку й хотів перерізати собі горло. Все це відбувалося на очах у доньки, яка злякалася та втекла з хати.

Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зазначається, що сьогодні, 10 грудня, близько 07:50 у поліцію надійшло повідомлення про конфлікт, який стався між чоловіком і дружиною – жителями одного з сіл Самбірського району. За словами заявника, під час конфлікту могла постраждати жінка.

"На місці події правоохоронці виявили мертвою 31-річну вагітну місцеву жительку. Її 40-річний чоловік з раною шиї був госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили поліцейські, під час конфлікту чоловік кілька разів вдарив дружину ножем, спричинивши їй смертельні поранення, після чого намагався перерізати собі горло. Також встановлено, що у цей час в будинку перебувала 10-річна донька подружжя.

Читайте такожЗадушила сина поясом від халата: мати-вбивцю з Харкова взяли під варту прямо у реанімації (відео)"Перелякана дівчинка втекла до бабусі з дідусем та розповіла їм про те, що відбувається вдома, а вони повідомили про подію поліцейським", - розповіли у відомстві.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Одещині чоловік побив свою дружину до стану коми. Він каже, що все сталося через ревнощі.

Також Вас можуть зацікавити новини: