На трасу приибули родичі загиблого / фото: Київ Оперативний

На житомирській трасі під Києвом внаслідок смертельної аварії загинув чоловік, який намагався перебігти чотири смуги швидкісного руху.

Про це пише Телеграм-канал "Київ оперативний".

"На жаль, потрапив під колеса автівки Dodge. Без шансів. На місці працює поліція", - йшлося в першому повідомленні про ДТП.

Відео дня
Київ Оперативний

Згодом з'явилася уточнена інформація. Виявилося, що загиблий пішохід знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Водій при цьому був тверезий - на місці пройдений тест на Драгері показав нульову позначку. Дотримуючись процедури, водія повезли до лікаря-нарколога. 

"Одразу після аварії з лісу повибігали родичі загиблого. Усі - ромської народності. Кажуть, що у загиблого залишилося 4 дітей, 14 братів і т.д. Почали кричати і звинувачувати патрульних у тому, що вони вигороджують водія (на їх думку - п‘яного). Поліцейським довелося викликати підмогу", - йдеться у повідомленні.

Київ Оперативний

Примітно, що на місці аварії був присутній один з братів загиблого. Він повідомив, що вони вживали алкоголь. Пояснюючи, як чоловік опинився на дорозі, він заявив, що "всі тут перебігають".

Як повідомляв УНІАН, раніше в Києві роми підклали під потяг дерево й закидали вагони камінням.