Аварія майже паралізувала рух /  фото - facebook.com/kyivregionpatrolpolice

Під Києвом сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. На трасі у напрямку Переяслава зіткнулися одразу декілька транспортних засобів: фура, легкове авто та два мікроавтобуси. Під час аварії постраждали люди.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Патрульної поліції Київської області.

Аварія сталася сьогодні вранці, 7 вересня. На 30 км автодороги Н-08 Бориспіль — Маріуполь, у напрямку міста Переяслав, "поцілувались" дві маршрутки. Окрім цього, в аварію разом з мікроавтобусами потрапили легкове авто та фура.

Відео дня

Читайте такожУ Польщі сталася аварія, постраждало багато українцівНаразі на місці інциденту працюють правоохоронці. Прес-служба поліції повідомила, що під час аварії постраждали люди. Проте причини ДТП та кількість осіб, які зазнали травм, поки що не розголошуються.

Водіїв попереджають про тимчасове ускладнення руху на трасі Н-08. Наразі посеред дороги знаходиться фура, а неподалік від неї стоять два мікроавтобуси, які сильно зім'ялися під час ДТП.

На місці ДТП працює поліція / фото - facebook.com/kyivregionpatrolpolice

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Києві водійка Lexus порушила ПДР і втекла від поліції. Зухвалий інцидент зняла на відео її подруга.

Також Вас можуть зацікавити новини: