Дівчину направили на проходження судово-медичної експертизи / фото Pietro Izzo via Flickr

В Одесі пасажир маршрутки побив вагітну жінку, якій не хотів поступатися місцем.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, про інцидент, який стався в міському громадському транспорті, на спецлінію «102» повідомили очевидці.

Читайте такожВ Одесі п'яний водій встановив алкогольний антирекорд

Відео дня

За попередніми даними, між 26-річною вагітною жінкою і 38-річним чоловіком стався конфлікт через те, що одесит не бажав поступитися вагітній місцем.

Зазначається, що словесна перепалка переросла в бійку, під час якої вагітна жінка отримала травму губи.

За словами очевидців, в маршрутному таксі №168 великої статури чоловік вдарив молоду жінку, за зовнішнім виглядом якої було видно, що вона вагітна.

Мати потерпілої, яка супроводжувала дочку, написала в поліцію заяву. Зараз за цим фактом розпочато кримінальне провадження.

«У рамках розслідування встановлюватимуться повні обставини події з наданням правової оцінки діям кожного її учасника. Потерпілій виписали направлення на проходження судово-медичної експертизи, яка визначить ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень», - повідомили в главку.

Поліцейські почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (завдання тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості) Кримінального кодексу України.