З вогнем борються сотні людей / фото Луганської ОДА

Внаслідок масштабних пожеж на Луганщині, де напередодні загорілася суха трава, постраждали двоє військовослужбовців Збройних сил України, їх госпіталізували.

Про це розповів керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай, передає прес-служба адміністрації.

За його інформацією, вчора було зафіксовано 32 осередки загоряння, постраждалих серед місцевого населення немає.

Відео дня

"Пожежі у Станично-Луганському та Новоайдарському районі локалізовані. Вчора було зафіксовано 32 осередки загоряння. Наразі ситуація контрольована. Постраждалих серед населення немає. На жаль, з опіками госпіталізовано двох військовослужбовців ЗСУ", - зазначив Гайдай, додаючи, що постраждалі бійці отримують усю необхідну допомогу.

Гасіння пожеж у двох районах триває. Зокрема, у Станиці Луганській по вулиці Москва-Донбас вогнем пошкоджено 12 нежитлових будинків, ще одна 1 нежитлова споруда згоріла у селищі Райгородка.

"На території Новоайдарського району, як вже повідомлялося, зареєстровані осередки займання сухої трави та лісосмуги у с. Безгинове, с. Кримське с. Лопаскине та с. Лобачеве, де внаслідок пожежі згоріло два будинки з подвір’ями, один з яких житловий", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники працюють у посиленому режимі / фото Луганської ОДА

Масштабні пожежі на Луганщині: що відомо

  • Про загоряння сухої трави в регіоні стало відомо напередодні. Крім того, масштабна лісова пожежа спалахнула вчора на Харківщині.
  • В Луганській області з пожежами борються більше сотні осіб та 17 одиниць техніки.
  • На допомогу луганським рятівникам знову прибули близько 100 людей та 27 одиниць техніки з Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей.
  • Особовий склад Головного управління ДСНС у Луганській області переведено на двозмінний режим несення служби.