Стало відомо, що на річці Тиса загинули ще кілька чоловіків призовного віку / колаж з фото uk.wikipedia.org та facebook.com/zahidnuy.kordon

У річці Тиса виявили тіла ще трьох чоловіків-потопельників.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Telegram. "Про страшну знахідку у воді прикордонникам повідомив місцевий рибалка. На місце викликали рятувальників та поліцію. Загиблим виявився 28-річний житель Івано-Франківщини. У ході взаємодії з колегами МВС прикордонникам стало відомо про виявлення ще двох тіл чоловіків. Одному із загиблих було всього 20 років", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники закликають українців не ризикувати своїм життям. "Попри зниження рівня води, річка залишається небезпечною", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У центрі уваги ріка Тиса - сьогодні це варто знати

Як повідомляв УНІАН, впродовж 6 травня в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Зокрема, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла - на румунській стороні.

6 травня прикордонники повідомляли, що загалом виявили 25 потопельників у Тисі під час незаконного перетину річки. Варто зазначити, що по ріці Тиса українська держава межує з Румунією.

Нагадаємо, що чоловіків призовного віку не випускають з України без дозволу. Мобілізація в Україні зараз з 27 до 60 років.

Вас також можуть зацікавити новини: