Криворізького різника суд взяв під варту на 60 діб / скріншот

Сьогодні Центрально-Міський суд Кривого Рогу обрав запобіжний захід 29-річному чоловіку, який 7 листопада ножем вбив двох та поранив ще вісьмох людей.

Читайте такожНападник заходив до школи з ножем: з'явилися моторошні подробиці кривавої різанини в Кривому Розі (фото)

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Криворізького відділу поліції, зловмисника взято під варту строком на 60 діб без права внесення застави.

Відео дня

Засідання суду розпочалося об 11:00 і тривало понад 7 години, оскільки підозрюваний заявив відвід судді Василю Сидораку. Однак відвід було відхилено.

Різанина у Кривому Розі: що сталося

  • У суботу, 7 листопада, в Металургійному районі Кривого Рогу агресивний, маніакально налаштований чоловік на вулиці напав з ножем на випадкових перехожих. Постраждало 10 людей. Внаслідок поранень загинули двоє чоловіків, 8 людей, у тому числі 8-річний хлопчик, дістали поранення і були госпіталізовані.
  • Правоохоронці затримали нападника. Ним виявився місцевий житель, 1991 р. н. Йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 115 та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 КК України).
  • 9 листопада в Кривому Розі оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок кривавої різанини. Відповідне розпорядження підписав міський голова Юрій Вілкул.