У Криму п'яний чоловік розмалював стіни церкви / ілюстративне фото pinterest.ru

У захопленому Російською Федерацією Криму в Ленінському районі зловмисник осквернив церкву – написав слово "Сатана" з помилкою (вийшло "Сатата") і намалював статевий орган.

Церкву осквернив п'яний 29-річний чоловік, якого звуть Петро, його розшукали за відбитками взуття й викликали в так звану "поліцію", йдеться в Telegram-каналі "Mash на волне".

За його даними, зловмисник до осквернення храму відпочивав недалеко від нього разом з братом, вони пили алкоголь й курили "травичку".

Відео дня

Читайте такожУ Криму продавчиня з ножем напала на посіпак окупантів: загрожує довічне"...один вирушив втамувати поклик природи прям там же. За цим заняттям прийшла думка: відламати кілька блоків черепашнику від підвалу будівлі й проникнути всередину. Коли Петро опинився в храмі, його остаточно розвезло: усвідомив себе антихристом. Роздобув у кадилі шматок вугілля й почав "творити"...", – зазначається на каналі.

Проти чоловіка окупанти порушили "справу" за ст. 214 Кримінального кодексу Росії ("Вандалізм").

Зловмисника "суд" відправив під домашній арешт.

У Криму п'яний чоловік розмалював стіни церкви / фото t.me/mash_na_volne

На початку вересня стало відомо, що в Криму на території Севастополя діти в каплиці Архангела Михаїла поставили свічки, а потім намагалися витягнути гроші з урни для пожертвувань. Дії неповнолітніх зняли камери відеоспостереження.

Нагадаємо, РФ захопила Крим у 2014 році. Низка західних країн не визнали півострів "російським" і покарали Росію за агресію проти України – запровадили санкції.