У потерпілого - черепно-мозкова травма / фото Нацполіція

В Одесі продавець овочевого магазину вдарив перехожого молотком по голові за зауваження про ящики на тротуарі.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався на вулиці Олександра Невського.

Причиною нападу, який стався вчора вдень, стало те, що 56-річний одесит зробив зауваження продавцеві, оскільки розташовані на тротуарі ящики загороджували прохід.

Відео дня

"Правопорушник молотком вдарив по голові перехожого, коли той почав з ним сварку через ящики, розміщені в пішохідній зоні. У потерпілого медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму", - розповіли в главку.

фото Нацполіція

Фігуранта – 53-річного вихідця із Закавказзя – правоохоронці затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. За умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень іноземцю оголосили підозру за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте такожЗабив молотком усю власну сім'ю: у Вінниці чоловіка засудили до довічного ув'язнення (відео)

Нагадаємо, у Херсоні затримали 34-річного чоловіка за підозрою у вбивстві 71-річної жінки, у якої він орендував квартиру. Поліцейські виявили пенсіонерку без свідомості, в крові, з травмами. Там же знайшли молоток зі слідами крові.

За підозрою у вбивстві за кілька годин затримали орендаря квартири. Він знаходився в мікрорайоні Таврійський. Чоловікові загрожує 15 років позбавлення волі.