У Запоріжжі чоловік "замінував" торговий центр і вимагав мільйон доларів та вертоліт / фото ukraina.zp.ua

У Запоріжжі поліція затримала чоловіка, який, погрожуючи вибухом у торговельному центрі "Україна", вимагав 1 млн дол. та гелікоптер.

Як інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, увечері 5 червня до правоохоронців з мобільного телефона надійшло повідомлення від чоловіка про те, що торговельний центр "Україна", розташований на центральному проспекті міста, заміновано.

"За нездійснення вибуху громадянин вимагав 1 млн дол. США та гелікоптер", - розповіли правоохоронці.

Поліцейські евакуювали близько 400 громадян, перевірили приміщення закладу і прилеглу територію. Інформація про мінування не підтвердилася.

Читайте такожКиянин через вікно проник у квартиру та взяв у заручники жінку (фото)Також правоохоронці розшукали псевдомінера. Ним виявився житель Запоріжжя 2000 року народження. Під час переговорів він погодився вже на 15 тис. дол. Зрештою містянина затримали в його ж квартирі. Він був п'яний.

Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) ККУ. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Тепер затриманому загрожує від двох до шести років в'язниці.

Вас також можуть зацікавити новини: