Пенсіонерка жебракує із собаками / скріншот

Зграя собак у центрі столиці покусала дитину. Усе сталося на Подолі, де родина гуляла, а дівчинка зачепила паркан, за яким жебракувала жінка із собаками. 

Журналістам "Сніданку з 1+1" вдалося знайти цю жінку, яка жебракує на Подолі в оточенні собак. Як виявилося, їй 86 років, вона доглядає 150 собак. Тож жебракує, щоб прогодувати псів.

"Дитина плечем зачепила паркан, з-під цього паркану вискочили собаки й повалили її на землю. Кусали її троє тварин... На коліном і під коліном укус, на плечі", - розповідають рідні дитини.

Виявляється, ці собаки, які постійно перебувають поруч з бабусею, покусали не лише дівчинку. Після розголосу цієї історії в мережі ще одна жінка зізналася, що теж була покусана цими тваринами.

Журналісти розшукали власницю цих собак, її звати Галина, їй 86 років. Сусіди скаржаться, що тварини постійно гавкають, вони тут перебувають без належних умов.

Пані Галина запевняє, що у неї на всіх 150 собак є паспорти, вони нібито утримуються у належних умовах, свій будинок вона називає притулком. Та, зізнається, пенсія замала, тож і доводиться просити допомоги в людей.

Але за всіма нормами будинок Галини важко назвати притулком для собак, там немає елементарних умов для утримання тварин - ветеринара, ізолятора й т.д.

На Одещині бійцівський пес накинувся на копа

Раніше у селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області пес бійцівської породи накинувся на поліцейського.

Все почалося з того, що на бездомного собаку напали два пси бійцівської породи. На виклик приїхали копи, та тварини напали й одного з них.

Вас також можуть зацікавити новини: