Кількість страхових звернень за медичною допомогою у вересні зросла на 20%, зазначили в «ІНГО» / фото ua.depositphotos.com

В Україні у вересні за медичною допомогою звернулися на 20% більше застрахованих, ніж минулого місяця. 

Зростання кількості звернень пов’язане з тим, що зріс рівень сезонних захворювань, повідомляє страхова компанія "ІНГО". 

В компанії зазначили, що виплати за вересневими зверненнями ще тривають. За прогнозами, загальний розмір виплат зростатиме і надалі та збільшиться на 23%, що загалом становитиме 28-29 млн гривень.

Відео дня

У серпні 2021 року "ІНГО" вже відшкодувала майже 23 млн грн за надання медичної допомоги застрахованим, що на 4% більше, ніж у липні того ж року.

"У жовтні ми очікуємо черговий виток зростання показників на рівні не менше 30%. Адже окрім фактора сезонності, на нас чекає черговий спалах коронавірусу", – розповів заступник голови правління компанії "ІНГО" Сергій Майстренко.

Щоб впоратися з новою хвилею захворюваності, в тому числі інфікованих коронавірусом СOVID-19, страховик повідомив про посилення сервісного підрозділу, який надає консультаційну та організаційну допомогу. Кількість співробітників контакт-центру збільшено, всі вони мають медичну освіту та пройшли спеціальне навчання.

"ІНГО" входить до переліку найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сумами виплат страхових відшкодувань.